Personal Cook extinde seria experiențelor culinare inedite: Eat with your cook

68

Personal Cook înseamnă, în primul rând, experiență culinară. Indiferent că această experiență o trăiești în confortul casei tale, la munte sau într-o locație propusă de echipa din spatele conceptului Personal Cook.

Eat with your cook

Sunt o serie de evenimente culinare, premium, care au loc în locații diferite. Dar cu un numitor comun: invitații (număr restrâns, maxim 10) stau la masă împreună cu cel care pregătește preparatele și iau masa împreună.

Toată experiența este una premium, dar nu una fine dinning. Conceptul presupune ca toată lumea să fie la o singură masă, o masă socială.

Meniul

Se schimbă de la ediție la ediție, pentru că, nu-i așa, dorim să trăim cât mai multe experiențe culinare. Acesta se prepară în funcție de anotimp, disponibilitatea ingredientelor și creativității lui Paul.

În prima ediție, spre exemplu, s-a gătit:

  • Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și mere
  • Chifteluțe de pește cu dressing de anșoa
  • Smochine și mure înăbușite în vin roșu

în cadrul la Eat with your cook #02, care va avea loc în data de 06 februarie 2022, Paul a propus un meniu inspirat în urma vizitelor (de lucru și odihnă) din Italia:

  • Calamar în sos de roșii cu sfeclă
  • Spată de vițel la cuptor cu piure de anghinare
  • Afine cu miere, migdale și iaurt

După cum bine știm, în Italia fiecare fel de mâncare servit, trebuie să fie însoțit de un pahar de vin. Pentru a completa masa, pentru a potența aromele, pentru ca experiența să fie completă. Ceea ce se întâmplă și în cadrul cinelor Eat with your cook.

Participarea în cadrul evenimentului culinar Eat with your cook.

Toate evenimentele se anunță pe personalcook.ro Acolo se vor publica toate informațiile: meniul, data, locația, costul și modalitatea de rezervare.

Pentru evenimentul din 6 februarie 2022, care va avea loc la restaurant Nativ, rezervarea se face prin madelocal.ro

Referințe

ChineseTaste096-700×467

Your Personal Cook - o echipă de specialiști la dispoziția ta. Indiferent că îți dorești ca masa de zi cu… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Dan Ciulea
Ultimele postari ale lui Dan Ciulea (vezi toate)
Articolul precedentE.ON Energie vine cu precizări privind compensarea facturii de gaze naturale
Articolul următorProducătorii și creativii români pot obține sprijin și finanțare într-un program european de colaborare dedicat susținerii ideilor inovatoare din industria modei și a stilului de viață

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.