Program Zilele Clujului 2023: peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș

165

Comunitatea clujeană sărbătorește Zilele Clujului în perioada 18-21 mai 2023, peste 100 de activități având loc în această perioadă, în 40 de locuri din oraș.

Zilele Clujului încep joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe inegalabilul Florin Piersic și ulterior pe actorii Teatrului Național în spectacolul concert scris de Ada Milea după „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale. 

Vineri, 19 mai, în centrul orașului vor concerta Compact, Andra și Carla’s Dreams, iar de la ora 21:45, în Piața Unirii va avea loc un spectacol de drone și videomapping. În Parcul Central vă așteaptă zona de mâncare și de vin, alături de zeci de activități pentru întreaga familie, în Piața Muzeului vor avea loc concerte, strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică iar festivalul multiculturalității are loc în mai multe locații din oraș. 

Sâmbătă, 20 mai, are loc Parada Clujului, la ora 16:00, după care continuăm cu seara de muzică clasică, de la ora 19:00. Pe strada Napoca va avea loc Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central continuă, la fel și concertele din Piața Muzeului. În Baza Sportivă Gheorgheni vor avea loc ateliere științifice și multe alte activități, iar sărbătoarea comunității clujene continuă în peste 40 de locuri din oraș 

Duminică, 21 mai, are loc Regalul Folcloric, atelierele științifice se mută în Baza sportivă „La Terenuri”, continuă activitățile la Centrul de Tineret și la Turnul Pompierilor, iar zona de vin și de mâncare din Parcul Central vă așteaptă până la ora 23:00. 

Descoperiți programul complet pe zileleclujului.ro/2023/program.

Eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor:

PARTENERI OFICIALI: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs.

PARTENERI PRINCIPALI: Ursus, BCR, Vodafone, Betfair Romania Development, Emerson.

PARTENERI: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Alexandrion, Coral Impex, msg systems, Liberty Residential, Autoworld, Avangarde.

Referințe

zilele-clujului
  • 30 mai 2024
  • 02 iunie 2024

Festivalul de suflet al clujenilor a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei și reunește întreaga comunitate. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentUrbanEye, festivalul de film despre arhitectură, oraș și viața urbană, revine la Cluj între 25 – 28 mai
Articolul următorStand Up Comedy Cluj @ KIBO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.