Rebranding Creativity la Cluj, prima conferință din Europa Centrală și de Est centrată în jurul metodei Applied Creativity

253
Rebranding Creativity, prima conferință din Europa Centrală și de Est centrată în jurul metodei Applied Creativity, va avea loc la Cluj, între 13 și 14 septembrie 2019. Foto: Rebranding Creativity

A doua ediție a Rebranding Creativity, prima conferință centrată în jurul metodei Applied Creativity organizată în Europa Centrală și de Est, va avea loc la Cluj, între 13 și 14 septembrie 2019, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai. Consultanți, experți și academicieni de talie globală în inovație, creativitate și leadership al schimbării vin la Cluj pentru a facilita două zile de training intensiv prin 10+ sesiuni de Applied Creativity în Business & Leadership, Marketing & Branding, Parenting & Education, Life & Society.

Applied Creativity valorifică imaginația și viziunea artistică, pentru a implementa eficient idei inovatoare într-o organizație. Timp de două zile, 100 de profesioniști își vor antrena gândirea creativă, una dintre cele mai importante abilități profesionale și personale pentru viitor (conform World Economic Forum), vor fi inspirați de profesori, consultanți și experți globali din domeniu, și se vor conecta cu lideri și profesioniști interesați de creativitate, inovație și leadership al schimbării.

Printre invitați se află profesori de la School of Visual Arts NYC (una dintre cele mai bune școli de design din lume), International Center for Studies in Creativity (primul și cel mai prestigios centru de cercetare și studiere a creativității aplicate), consultanți de la companii din Fortune 500 și lideri globali în educație, consultanță și inovație. 

Consultanți, experți și academicieni de talie globală în inovație, creativitate și leadership al schimbării vin la Cluj pentru a facilita două zile de training intensiv prin 10+ sesiuni de Applied Creativity. Foto: Rebranding Creativity

Evenimentul este organizat de Asociația CREA-EST și susținut de RSM Romania, companie care a deschis un birou la Cluj cu 3 ani în urmă, pentru a contribui la ecosistemul de inovație din Transilvania.

Pentru acest eveniment, InvestCluj oferă o reducere de 50% a taxei de participare. Tot ce aveți de făcut este să accesați platforma Eventbrite, și să introduceți înainte de achiziție codul promoțional MINUS50IC, iar prețul va fi ajustat corespunzător.

InvestCluj este un one-stop-shop adresat firmelor interesate să aibă o prezenta în NV României, și care sprijină dezvoltarea ecosistemului de business din Cluj și orașul ca și destinație de afaceri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentMindSpark, tabără de vară la Cluj pentru studenții interesați de științe politice, comunicare și media
Articolul următorVamos a la Playa la Someș, ediția cincinală, 8-11 august 2019, Plaja Grigorescu din Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.