Vamos a la Playa la Someș, ediția cincinală, 8-11 august 2019, Plaja Grigorescu din Cluj

606

Între 8 și 11 august, Asociația Urbannect aduce din nou litoralul la Cluj, prin a cincia ediție Vamos a la Playa, patru zile de plajă, distracție, concursuri, leneveală, bălăceală, jocuri, muzică, dans, spectacole și voie bună, pe plaja din Grigorescu a Someșului.

Atât pe plajă de nisip, cât și pe cea cu gazon clujenii vor găsi piscine, șezlonguri, mese, umbrele, restaurant pescăresc și nu numai, berărie și cocktail bar, dj set în fiecare seară, jocuri pentru toate vârstele, concurs de table, spectacol de flăcări și lumini, proiecții video, inițiere în scufundări, quiz, tobogan gonflabil, concurs de kendama, proiectii video interactive, mese rotunde și foc de tabără.

“Ia-ți cu tine șlapii, slipul, pălăria de soare, ochelarii ăia mișto și haide! Soarele, nisipul, apa sunt acolo și de restul nu-ți fă griji că ne ocupăm noi. Bere, piscine, șezlonguri, bucătărie specifică, mese, umbrele, DJ party, jocuri pentru toate vârstele, concursuri, spectacole, proiecții video și câte și mai câte.”, anunță cei de Urbannect, organizatorii evenimentului.

Meniul cu specific cuprinde printre altele: păstrăv la grătar cu mămăliguță, crispy chicken, mâncare la ceaun, porumb fiert, langoș, vată de zahăr, pocorn, clătite, toate căutate special pentru a aduce „iz de litoral”.

Campionatul de table din cadrul Vamos a la Playa a devenit și el o tradiție. Timp de două zile concurenții vor putea să-și încerce puterile cu cei mai înverșunați cavaleri ai zarului din oraș, pentru premii în valoare totală de 800 de lei.

Serile de la plajă, între 18 și 23, vor fi lăsate în seama DJ-ilor: Blanilla deschide seria vineri, sâmbăta e rândul lui Un Guru, urmând ca Paul Socol să încheie evenimentul duminică, întocmai ca și anul trecut. 

Program complet:

Joi, ora 18.00 – Întâlnire a Asociației Vechiul Cluj cu tema Orașul verde

Joi, ora 20.00 – Întâlnire organizată de Asociația Urbannect cu sprijinul primăriei mun. Cluj-Napoca din seria Celebrating Communities cu subiectul Clujenii și Vamă Veche. Amintiri în jurul focului cu Big Boletus. Ceaun pescăresc.

Vineri, ora 16.00 – 21.00 – Concurs de table prima zi

Vineri, ora 17.00 –  Inițiere în Scuba Diving pentru cei mici

Vineri, 18.00 – 23.00 – Dj Set cu Blănillă

Vineri, ora 21.00 – Spectacol de flăcări și lumini cu Efreet Light&Fire Show

Sâmbătă, ora 12.00 – Atelier pentru copii

Sâmbătă, ora 13.00  – Concurs de kendama cu Depozitul de Kendama

Sâmbătă, ora 14.00 – 23.00 – Dj set cu Un Guru

Sâmbătă, ora 16.00 – 21.00 – Concurs de table cu premii, finala

Duminică, ora 11.00 – Atelier Preistoric pentru copii cu Muzeul de Istorie a Transilvaniei

Duminică, ora 18.00 – 23.00 – Dj Set cu Paul Socol

Duminică, ora 18.00 – Quiz cu Alchemy Events

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentRebranding Creativity la Cluj, prima conferință din Europa Centrală și de Est centrată în jurul metodei Applied Creativity
Articolul următorLights On lansează un concurs de iluminat festiv pentru Parcul Primăverii din cartierul Mănăștur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.