Revelion 2023 la Cluj: Aroma Events organizează petrecere retro pe ritmurile Andrada & City Dust

2210

Localurile clujene au început să-și anunțe oferta de petreceri pentru Revelionul 2023. Printre evenimentele organizate la Cluj cu prilejul Revelionului se află și petrecerea organizată de către Aroma Events în localul de pe Calea Turzii, care ne propune o atmosferă retro, relaxată, cu muzică live, pe ritmurile trupei clujene Andrada & City Dust.

Prețul pentru participare este de 599 lei de persoană, cu o reducere de 50 lei de persoană pentru grupuri mai mari de 6 persoane, și include un meniu bogat de mâncăruri și băuturi (open bar).

“Intră în noul an într-o atmosferă retro, relaxată, cu muzică live, mâncare delicioasă și cocktailuri câte vrei pe gustul tău. Adună-ți toată gașca și distrați-vă împreună pe ritmurile celor de la Andrada & City Dust până la răsărit. Mai mult, dacă grupul tău este mai mare de 6 persoane, primești o reducere de preț de 50 de lei pentru fiecare persoană.”, propun cei de la Aroma Events.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentLa Borsec s-a inaugurat un nou centru balnear, Fontana Spa&Balneo, ce va oferi experienţe unice de tratament în România
Articolul următorCluj Design Christmas Edition, târg de cadouri realizate de designeri români

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.