La Borsec s-a inaugurat un nou centru balnear, Fontana Spa&Balneo, ce va oferi experienţe unice de tratament în România

8375

Centrul Fontana Spa&Balneo din Borsec a fost inaugurat oficial în data de 15 decembrie, la aproape 12 ani de la începerea lucrărilor, şi va oferi experienţe unice de tratament în România, au anunţat autorităţile locale şi judeţene.

Fontana Spa&Balneo Borsec, cuprinde un centru Spa și o bază de tratament, cu o suprafaţă de peste 3.000 metri pătraţi şi o capacitate de 1.000 persoane pe zi în sezonul de vară şi 700 persoane în timpul iernii.

Conceptul Fontana se bazează pe două pârghii, respectiv Fontana Well (spa şi prevenţie primară) şi Fontana Health (prevenție secundară şi recuperare, care implică consultație medicală). „Vorbim despre un Spa complet cu terapii contemporane și tradiționale în scop terapeutic”, a declarat reprezentantul centrului Spa. Acesta a precizat faptul că este vorba de o experiență unică în România cu terapii pe bază de plante și ierburi alpine, în deplină concordanţă cu natura înconjurătoare.

Centrul va dispune de o zonă de Spa care va include piscine interioare şi exterioare, saună finlandeză, infrasaună, saună cu aburi, iar zona balneo va avea diverse posibilităţi de tratament, precum împachetări cu nămol, masaje sau terapii cu apă minerală caldă şi rece. În trecut, Borsec era o cunoscută staţiune balneară, existând 15 izvoare de apă minerală carbogazoasă naturală. Recent, Borsec a redevenit oficial staţiune balneară.

Referințe

fontana-spa-borsesc
  • Strada Carpați 101A, Borsec, județul Harghita

Amplasat in centrul statiunii Borsec, Fontana Spa&Balneo pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati extrem de diverse pentru relaxare si tratament. vezi mai mult


Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentZilele Tranzit: cea de-a 25-a aniversare a centrului cultural independent Casa Tranzit
Articolul următorRevelion 2023 la Cluj: Aroma Events organizează petrecere retro pe ritmurile Andrada & City Dust

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.