Acasă Fontana Spa & Balneo, Borsec

Fontana Spa & Balneo, Borsec

fontana-spa-borsesc

Fontana Spa & Balneo, Borsec

Amplasat in centrul statiunii Borsec, Fontana Spa & Balneo pune la dispozitia oaspetilor sai, in cei peste 3000 de metri patrati, facilitati extrem de diverse pentru relaxare si tratament.

Peisajul incantator cu munti inalti, aerul pur, factorii naturali de cura si tratamentele pentru un corp revitalizat si pentru prospetimea mintii, asta veti regasi la Fontana, cel mai mare centru Spa & Balneo din Romania.

Piscine interioare

Piscinele interioare (pentru adulti cat si pentru copii), deschise tot timpul anului, cu apa normala, reprezinta alternativa in care va puteti relaxa alaturi de cei apropiati in orice sezon.

Piscine exterioare

Piscinele exterioare, cu apa normala si apa incalzita, sunt gata sa va ofere vigoarea de care aveti nevoie, atunci cand va planificati vacanta la Statiunea Borsec.

Baia sacrala

Baia sacrala dispune de o piscina pentru relaxare, de 2 bazine cu apa normala, 2 saune uscate, 2 bazine cu apa minerala, scaune incalzite si o zona de relaxare.

Baia Ó-Sáros

Baia Ó-Sáros s-a reconstruit exact dupa vechea architectura de prin sec. XIX. Dispune de bazine cu apa minerala calda si cu apa minerala rece, sauna, camera de sare, masaj, bazin in exterior. Tratamentul de minim 10 zile este recomandat in tratarea afectiunilor: reumatice, cardiovasculare, neuropsihice, metabolice, endocrine, ginecologice, ateroscleroza sistemica si in dereglari ale glandei tiroide.

Centru SPA

Terapii si ritualuri cu diferite durate si complexitati, perfectionate cu tehnici de masaj.

Referințe recente


Date de contact și localizare

Strada Carpați 101A, Borsec, județul Harghita

Fontana Spa & Balneo, Borsec 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *