StradaPotaissa.com – ‘Piața de flori altfel’ de pe Potaissa se mută online

236

Asociația Daisler a anunțat lansarea platformei stradapotaissa.com, un magazin virtual complet digitalizat care reunește micii producători care au luat parte în trecut la crearea evenimentului Strada Potaissa – Piața de flori altfel. Printre produsele pe care le puteți găsi pe stradapotaissa.com se numără lavandă la ghiveci, plante agățătoare și curgătoare, aromatice și plante și aranjamente decorative.

Platforma este destinată doar clienților din Cluj-Napoca și comunele limitrofe, astfel comenzile vor fi livrate prin intermediul companiilor locale de taximetrie, care în această perioadă duc o lipsă acută de comenzi, o dată cu instaurarea regimului special de circulație.

Închiderea târgurilor, a expozițiilor și a evenimentelor dedicate sectorului de plante și flori a avut urmări serioase și asupra micilor producători din Cluj-Napoca și împrejurimi, mulți dintre aceștia asigurându-și surse de venit constante de pe urma participării la astfel de evenimente.

“Strada Potaissa e întruchiparea unei comunități care crește. Oameni de peste tot, din domenii variate, vin an de an să contribuie la transformarea unei străzi pe care o iubesc cu gândul la tot ce ar putea ea să reprezinte. Așa că atunci când parte din cei care ne ajută au de suferit, încercăm să le întoarcem ajutorul așa cum știm și putem”, a spus Andi Daiszler, președintele Asociației Daisler.

Strada Potaissa – Piața de flori altfel a fost lansată în Cluj-Napoca în 2017, ajungând rapid un eveniment consacrat inspirat de seria Street Delivery la nivel local. În iulie 2018, revista “Formula As” declara Strada Potaissa cea mai frumoasă stradă din România, grație evenimentului omonim.

La nivelul municipiului Cluj-Napoca au apărut mai multe platforme care reunesc micii producători locali, printre acestea numărându-se platforma MadeinCluj.ro, care dorește să aducă laolaltă toți producătorii locali din Cluj, indiferent de tipul de produs, și MagazinProdusDeCluj.ro, dedicată mai ales producătorilor de alimente tradiționale.

Referințe

strada-potaissa-cluj-logo
  • Strada Potaissa, Cluj-Napoca

Strada Potaissa este o piață de flori altfel, un eveniment inspirat de seria Street Delivery. vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentStartup-ul clujean Telios, unul dintre pionierii telemedicinei din România, primește o investiție de 200.000 de dolari
Articolul următorIdee inedită propusă la Cluj: ghivece verzi pentru delimitarea meselor și a spațiilor la terase

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.