Techsylvania se întoarce la Cluj cu o noua ediție plină de inovație și oportunități pentru oamenii de business

81

Techsylvania, cel mai important eveniment de tech & business din Europa de Est, anunță lansarea Techsylvania 2024, programat pentru 26-27 Iunie la Cluj-Napoca. Organizatorii promit o experiență chiar mai excepțională decât ediția inovatoare de anul trecut.

Techsylvania s-a consolidat ferm ca un hub de tehnologie, discuții provocatoare și oportunități de networking fără egal. Construind pe succesul ediției anterioare, Techsylvania 2024 este gata să depășească toate așteptările, oferind participanților ocazii excepționale de a se conecta, învăța și fi inspirați.

Primii speakeri care vor urca pe scena: 

  • Shai Shalev-Shwartz – CTO of Mobileye,  recunoscut de AI Magazine ca unul dintre cei 100 de cercetători cu cea mai mare influență la nivel mondial.
  • Cosmin Nicolaescu – CTO of Brex,  forța motorie din spatele ingineriei la Brex, cu o bogată experiență în tehnologia financiară.
  • Daniel Hulme – Chief AI Officer at WPP, , expert recunoscut la nivel global în domeniul inteligenței artificiale și investitor în Tehnologii Emergente.

Ce vă așteaptă la Techsylvania 2024

Așa cum ne-au obișuit, organizatorii Techsylvania pregătesc 2 zile de conferință cu peste 50 de speakeri de renume, workshopuri hands-on dedicate specialiștilor în tehnologie, sesiuni de Q&A cu cei mai relevanți invitați și evenimente dedicate startup-urilor – toate centrate în jurul oportunităților de a inova. 

Un alt focus îl reprezintă oportunitățile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat în cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participanții care optează pentru aceste secțiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora. 

Tech15 – Codul tău pentru cel mai bun preț!

Pentru a sărbători lansarea Techsylvania 2024, cititorii pot beneficia de o reducere suplimentară de 15% la prețurile Early Bird folosind codul Tech15 la cumpărarea biletelor de pe techsylvania.com/tickets .

O săptămână plină de evenimente satelit

În plus față de conferința principală, Techsylvania 2024 va găzdui o serie de evenimente live si online între 24 și 30 iunie, oferind participanților oportunități de conectare cu profesioniști, relaxare sau aprofundarea cunoștințelor lor.

Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o celebrare a inovației, colaborării și potențialului nelimitat al tehnologiei. E o experiență de neuitat care conturează viitorul peisajului tehnologic.

Referințe

techsylvania-2023
  • 26 iunie 2024
  • 27 iunie 2024

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentWonders of Transylvania – o nouă premieră la teatrul Reactor din Cluj
Articolul următorPlinte și cornișe pentru un design armonios

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.