TEDxCluj a anunțat o nouă dată pentru ediția aniversară de 10 ani

225
TEDxCluj 2021 marchează un deceniu de când aduce oameni și povești împreună 

Echipa de organizare a conferinței TEDxCluj a anunțat că a 10-a ediție a evenimentului va avea loc pe 12 iunie 2021, la BT Arena din Cluj-Napoca, într-un format hibrid, cu public atât în sala cât și online. Anul trecut, organizatorii au decis ca TEDxCluj 2020 sa fie amânat pentru 2021.

Evenimentul va fi de tip hibrid, cu participare atât offline cât și online. 

Locația evenimentului este BT Arena Cluj-Napoca, o locație care va permite implementarea măsurilor sanitare și de distanțare fizică necesare pentru participanții care vor alege să participe la eveniment offline. Participanții care vor opta pentru opțiunea online vor viziona discursurile din confortul casei lor, prin live streaming.

Speakeri TEDxCluj 2021

Majoritatea speakerilor anunțați în 2020 au reconfirmat prezența la eveniment în 2021. Andi Moisescu, Oana Rotariu, Roberto Pătrășcoiu, Raluca Anton, Mandy Hickson sunt doar câteva dintre numele cu care ne întâlnim la ediția 2021 a TEDxCluj.

Lista de speakeri și biletele sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://tedxcluj.com.

Un deceniu de TEDxCluj

Ultimii 10 ani au inspirat la TEDxCluj peste 10.000 de participanți și peste 230 de speakeri. Profilul participanților este atât de divers, însă un lucru e cert: toți sunt pasionați de evoluție si de inovație. Drept dovadă, în ediția din 2019, 25% dintre cei prezenți au provenit din zona IT. Predomină, însă, și comunități entuziaste din marketing, publicitate și finanțe.

De-a lungul celor 10 ani TEDxCluj au inspirat: Oana Pelea, Andrei Gheorghe, Dani Oțil, Florin Piersic Jr., Răzvan Exarhu, Nicolae Maniu, Mihai Ghyka, Solomon Marcus, Prințesa Marina Sturdza, Dr. Raed Arafat, Cristian Lupșa, Cosmin Alexandru, Brad Blanton, Vintila Mihăilescu, Nic Sârbu, Melania Medeleanu, George Buhnici, Vlad Voiculescu, Andrei Roșu. 

TEDxCluj a crescut odată cu fenomenul internațional. Primul eveniment a avut loc in 2010, cu 100 de participanți. Trei ani mai târziu, deja găzduia 1.000 de participanți iar numărul acestora a început să crească de la an la an. În prezent, este cea mai mare desfășurare TEDx din Romania.

„Emoția generată de peste 3.000 de persoane care vibrează la unison atunci când sunt atinse de magia unei voci sau a unei trăiri este unică. Acest lucru se întâmplă de 10 ani, datorită TEDxCluj, prin energia a peste 10.000 de participanți. Împreună putem extinde limitele în absolut orice. Iar tocmai acest crez ne-a condus să vrem să oferim din nou acest sentiment de apartenență a unei comunități oricui crede în aceasta forță. Poveștile nu se nasc singure, ele prind viața, trăiesc și se înmulțesc împreună, rolul nostru este doar să le transmitem și să le ascultăm!”, a declarat Cristian Dascălu, Curator TEDxCluj.

Ce este TED

TED este o marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. TED își definește misiunea ca “idei care merită să fie răspândite”.

“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul. Evenimentul în sine este chiar mai amplu, prezentând idei care contează în orice disciplină. Participanții îl numesc “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie de patru zile in viitor”.

Până în prezent, s-au organizat evenimente TEDx în peste 130 de țări – susținute în peste 100 de limbi, care au publicat online peste 30.000 de discursuri, accesibile oricui, oricând, în mod gratuit.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul dedicat evenimentului sau pe pagina de Facebook.

Partenerii evenimentului sunt Radio Impuls, E-ON, SIG Combibloc, Nagarro și Telenav.

Referințe

tedxcluj-logo (1)
  • BT Arena, Cluj-Napoca
  • 22 iunie 2024
  • 22 iunie 2024

Ultimii 10 ani au inspirat la TEDxCluj peste 10.000 de participanți și peste 230 de speakeri. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentEduHack, concurs online de soluții pentru modernizarea educației, organizat de ClujHub
Articolul următorManifest pentru curățenie: malul Someșului și Canalul Morii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.