Acasă TEDx Cluj

TEDx Cluj

tedxcluj-logo (1)

TEDx Cluj

TEDxCluj 2024 a avut loc pe 22 iunie, la BT Arena Cluj-Napoca.

Ultimii 10 ani au inspirat la TEDxCluj peste 10.000 de participanți și peste 230 de speakeri. Profilul participanților este atât de divers, însă un lucru e cert: toți sunt pasionați de evoluție si de inovație. Drept dovadă, în ediția din 2019, 25% dintre cei prezenți au provenit din zona IT. Predomină, însă, și comunități entuziaste din marketing, publicitate și finanțe.

De-a lungul celor 10 ani TEDxCluj au inspirat: Oana Pelea, Andrei Gheorghe, Dani Oțil, Florin Piersic Jr., Răzvan Exarhu, Nicolae Maniu, Mihai Ghyka, Solomon Marcus, Prințesa Marina Sturdza, Dr. Raed Arafat, Cristian Lupșa, Cosmin Alexandru, Brad Blanton, Vintila Mihăilescu, Nic Sârbu, Melania Medeleanu, George Buhnici, Vlad Voiculescu, Andrei Roșu.

TEDxCluj a crescut odată cu fenomenul internațional. Primul eveniment a avut loc in 2010, cu 100 de participanți. Trei ani mai târziu, deja găzduia 1.000 de participanți iar numărul acestora a început să crească de la an la an. În prezent, este cea mai mare desfășurare TEDx din Romania.

TED este o marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. TED își definește misiunea ca “idei care merită să fie răspândite”.

“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul. Evenimentul în sine este chiar mai amplu, prezentând idei care contează în orice disciplină. Participanții îl numesc “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie de patru zile in viitor”.

Până în prezent, s-au organizat evenimente TEDx în peste 130 de țări – susținute în peste 100 de limbi, care au publicat online peste 30.000 de discursuri, accesibile oricui, oricând, în mod gratuit.

Referințe recente


Date de contact și localizare

Etichete

TEDx Cluj 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *