TEDxCluj 2021 confirmat pe 12 iunie, la BT Arena din Cluj-Napoca, în format hibrid

0
127

TEDxCluj deschide seria evenimentelor din 2021 printr-un eveniment hibrid, pe 12 iunie, la BT Arena din Cluj-Napoca, cu participare online și offline. Numărul participanților în sală este limitat, pentru a putea asigura distanțarea și măsurile de siguranță care se vor impune în luna iunie 2021.

Printre speakerii care vor inspira anul acesta se numără Iancu Guda, Dragoș Stanca, Andi Moisescu, Mandy Hickson, László Rakosy, Raluca Anton, Răzvan Cherecheș, Roberto Pătrășcoiu, Oana Rotariu, Laurențiu Zloteanu.

„Cunoașterea vine împreună cu responsabilitatea de a spune adevărul și de a schimba lucrurile în bine”, crede Iancu Guda, analist economic. Preocupat de dezvoltarea sustenabilă a antreprenoriatului și implicat în proiecte de educație financiară, Iancu ne va inspira de pe scena TEDx.

“Binele are nevoie de timp”, declară Dragoș Stanca, antreprenor și investitor cu expertiză în media și transformare digitală. În egală măsură, binele are nevoie de oameni, care îl pot face numai împreună. 

 „A zbura e ca și cum ai dansa în cer, e poezie în mișcare”, spune Mandy Hickson, fost pilot ale Forțelor Aeriene Regale, acum facilitator și coach în factorii de performanță umană. Mandy știe foarte bine să ajungă la albastrul de deasupra norilor și transpune cu succes lecțiile din viața de pilot în contexte de leadership.

“Deși parcurgem o perioadă dificilă, derutantă, confuză, avem nevoie de o implicare masivă pentru a schimba atitudinea față de natură. Natura poate exista fără om, omul fără natură, nu!”, spune László Rakosy, profesori și entomolog, care ne va vorbi despre cum putem salva mediul înconjurător împreună.

Biletele online și offline sunt disponibile aici.

De 10 ediții TEDxCluj pune cuvântul UNITATE în COMUNITATE, aducând oameni și povești împreună. 10gether reprezintă 3.000 de participanți din Cluj Napoca, din întreaga țară și din afara ei, care nu se cunosc între ei, dar care vibrează împreună și se inspiră din fiecare lecție învățată. Profilul participanților este foarte divers, dar pe toți îi unește un singur lucru: sunt pasionați de evoluție și de inovație. 

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului: https://tedxcluj.com sau pe pagina de Facebook

Articolul precedentCurs de strategie pentru economia digitală la Cluj-Napoca, organizat de Transilvania Executive Education, dezvoltat în parteneriat cu reprezentanții unor companii de top din Cluj
Articolul următorRestaurantul Nativ se redeschide, cu aceeași dedicație față de ingrediente de calitate de la producători locali și simplitate în farfurie