TEDxCluj a deschis seria evenimentelor din 2021, cu 1.000 de participanți prezenți la BT Arena

100
Primul eveniment TEDx hibrid din România și totodată primul eveniment offline cu 1.000 de participanti a avut loc pe 12 iunie, la Cluj Napoca.

Sâmbătă, 12 iunie 2021TEDxCluj a deschis seria evenimentelor din 2021 printr-un eveniment hibrid, 1.000 de participanți fiind prezenți la BT Arena din Cluj Napoca și peste 2.000 de participanți în mediul online.

Pentru prima dată, indiferent unde s-au aflat în România sau în lume, pasionații de Tehnologie, Entertainment și Design, au avut ocazia să participe la cel mai mare eveniment TEDx din România, TEDxCluj 2021 | Together.

Numărul participanților în sală a fost limitat, pentru a putea asigura distanțarea și măsurile de siguranță impuse de autorități, astfel că participanții au avut parte de o experiență de re-conectare cu comunitatea în absolută siguranță. 

La evenimentul offline au putut participa persoane care au prezentat o adeverinta de vaccinare completa sau un test Covid negativ. Au fost organizate atât puncte de testare la fața locului cât și pre-înregistrări pe baza certificatului de vaccinare, conform legii.

În același timp, peste 2.000 de participanți au reușit să urmărească discursurile LIVE în mediul online de pe scena din Cluj pentru prima dată în istoria de 10 ani a TEDxCluj.

Tema aniversară Together (Împreună) a răsunat adânc în inimile participanților prin intervenții unice ale speakerilor aleși de organizatori să inspire audiența în cel de-al 10-lea eveniment TEDxCluj și totodată cel mai mare din Europa de Sud-Est.

Mesaje puternice precum puterea pe care o au comunitățile, despre capacitatea a oamenilor de a ne uni pentru a revoluționa lucruri ghidați de scopuri nobile, despre curajul de a trăi când te naști pentru a 2-a oară, despre perseverență și curajul de a privi în perspectivă, despre trecerea de la dependența care te distruge, la dependența care de dezvoltă, despre a avea grijă, de tine și de alții, plus multe altele au vorbit: Raluca ANTON – Psiholog, Cami GUI – Antreprenor social, Răzvan CHERECHEȘ, – Expert în Sănătate Publică, Andi MOISESCU – Producător TV – Cristian ONEŢIU – Antreprenor și Business advisor, Anca ILIE – Maseur, Cristian PRESURĂ – Fizician, Iancu GUDA – Analist Economic, Mandy HICKSON – fost pilot al Forțelor Aeriene Regale, Dragoș STANCA – Expert Media & Antreprenor Tech, László RAKOSY – Profesor, Entomolog, Roberto PĂTRĂȘCOIU – Antreprenor social, Oana ROTARIU – Supraviețuitoare Colectiv, Laurențiu ZLOTEANU – Artist și Florin PIERSIC jr. – Actor și Regizor de film, în calitate de moderator a ediției aniversare. 

Discursurile din eveniment au fost înregistrate și vor putea fi vizualizate pe pagina TED și TEDxCluj în curând.

Din categoria performerilor au făcut parte Timon KRAUSE – Mentalist, Ansamblul de dansuri populare ROMÂNAŞUL, Vlad Sebastian Production dar și duetul format din Bogdan BOHUȘ (pianist) și Ștefan VON KORCH (tenor) 

De 10 ediții TEDxCluj pune cuvântul UNITATE în COMUNITATE, aducând oameni și povești împreună. 

10gether a reprezentat 3.000 de participanți din Cluj Napoca, din întreaga țară și din afara ei, care nu se cunosc între ei, dar care vibrează împreună și se inspiră din fiecare lecție învățată. Profilul participanților a fost unul foarte divers, dar pe toți îi unește cel puțin un lucru: sunt pasionați de evoluție și de inovație.

Referințe

tedxcluj-logo (1)

Ultimii 10 ani au inspirat la TEDxCluj peste 10.000 de participanți și peste 230 de speakeri. Profilul participanților este atât… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentProducătorii locali clujeni asociați sub marca ROA organizează primul lor brunch, dedicat familiei și copilăriei
Articolul următorExperiențe culinare “din fermă în farfurie” la Restaurant Nativ, cu participarea producătorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.