TEDxEroilor revine cu o nouă temă curajoasă la Cluj și un line-up de speakeri „disruptive”

44
Paul Sandor Photography

Într-o lume în care schimbarea e dorită, dar nu mereu încurajată și susținută, TEDxEroilor 2023 vine să celebreze oamenii care nasc idei curajoase, care schimbă perspective si strălucesc prin propriile forțe.

În 28 octombrie, la Cluj, într-un spațiu unde căutarea de sine și maturizarea își găsesc locul în fiecare an, organizatorii TEDxEroilor își propun încă o dată să aducă în fața publicului oameni plini de curaj, care au îmbrățișat autenticitatea. Anul acesta, TEDxEroilor promite sa rupă normele sociale sub umbrela temei „Dare To Disrupt”. 

Ca în fiecare an, spațiul Casei de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, devine un hub de idei și povești despre și din viețile celor care au îndrăznit să facă lucrurile altfel și au încurajat schimbarea de la rădăcini. 

Pe scena TEDxEroilor – Dare to Disrupt, vor urca oameni curajoși ca:

  • Cristina Bâtlanfondatoarea Musette și investitor la Imperiul Leilor. Cristina a început in 1992, iar in prezent compania detine 4 fabrici si peste 20 de magazine atat in tara cat si in strainatate, avand o cifra de afaceri de peste 16 milioane de euro.
  • Gelu Duminicăsociolog și activist. De 23 de ani, munca lui înseamnă Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, care lucrează în a da voce romilor de pretutindeni, mereu cu gândul că România poate deveni o țară în care să ne simțim, cu toții, acasă.
  • Patrick Brăilaactivist trans, regizor de film și performer.  De aproximativ 10 ani muncește la a construi comunități trans reziliente, autorități mai educate și o societate mai respectuoasă cu persoanele trans. 

In trecut, pe scena TEDxEroilor au mai urcat și: Mihai Morar, Mihaela Sava (Prăjiturela), Raluca Anton, Elena Lasconi, Dragoș Bucurenci, si Tedy Necula. 

După ani mai puțini favorabili pentru iubitorii de evenimente, ediția din 2023 vine în format offline, dând sansa publicului să interacționeze direct și față în față cu cei ale căror povești îi vor emoționa și inspira. 

Biletele pentru TEDxEroilor Dare to Disrupt din 28 Octombrie se găsesc pe site la tedxeroilor.com.

Referințe

tedx-eroilor
  • Casa de Cultură a Studenţilor, Piața Lucian Blaga, Cluj-Napoca

TEDxEroilor aduce impreuna oameni cu idei si perspective diferite care au un scop comun – cel de a face lumea… vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentFondatorul Superbet investește în expansiunea pe piața globală a festivalului Untold
Articolul următorCei mai buni atleți din țară se vor întrece în acest weekend la Beliș, în competițiile de triatlon și înot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.