Cei mai buni atleți din țară se vor întrece în acest weekend la Beliș, în competițiile de triatlon și înot

59

Cea de-a șaptea ediție a competițiilor sportive de triatlon și înot din seria ENDURACE va avea loc în 26 și respectiv 27 august 2023 la Beliș. Sâmbătă concurenții se vor întrece în cele două probe ale Triatlon Beliș powered by FORTECH – cea lungă și cea scurtă.

La proba lungă – cea mai solicitantă – ei vor înota 1.5km, vor parcurge pe bicicletă traseul de 67km și vor alerga 12km, fără pauză. La proba scurtă – cea mai rapidă – concurenții se vor întrece pe distanțe ceva mai mici, dar totuși considerabile: 1km înot, 30km ciclism și 6km alergare.

Competițiile fac parte din circuitele naționale ale Federației Române de Triatlon.

Duminică, la Maraton înot Beliș powered by FORTECH, concurenții se vor întrece la înot. Ca și la edițiile precedente, cei mai mulți concurenți se întrec la proba de 5km.

Cei mai buni atleți din România vor fi la Beliș în weekend.

La start sunt așteptați peste 100 de sportivi profesioniști și amatori, din țară și strainătate. Cei mai mulți se vor întrece sâmbătă, la triatlon, un sport din ce în ce mai popular în România.

Locație și ora de start

Startul competițiilor va avea loc, în ambele zile, în zona Complexului Beliș-Fântânele, județul Cluj, în apropiere de baraj. Sâmbătă sportivii iau startul la ora 11:00, iar duminică la ora 11:00.

Circulația închisă sâmbătă în zona Beliș

Traficul auto va fi închis în data de 26 august 2023, între orele 11:30 și 13:30 pe drumul comunal DC121 și este cuprins între punctul de ieșire din satul Balcești (spre Răchițele) și intersecția cu drumul judetean DJ108C (in comuna Răchițele). De asemenea, accesul de pe drumurile adiacente înspre porțiunea de drum închisă va fi interzis în intervalul de timp mai sus menționat. Traficul va fi restricționat pentru desfășurarea competiției Triatlon Beliș powered by FORTECH din jud. Cluj.

Organizatorul

Seria ENDURACE este organizată de Clubul de Înot și Triatlon Orca, cu sprijinul companiei software Fortech, în calitate de sponsor principal Eggs Unimedia si Wedas in calitate de sponsor și al partenerilor și susținătorilor: FRTRI, Autoworld, Serviciul Public Salvamont Cluj, Primăria Râșca, Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Hotel Bianca Fantanele, The Box, Yachting Club Tarnita, Vizualitas Studio, Unstoppable Performance Lab.

Mai multe detalii despre competițiile ENDURACE gasiți pe site-ul: club-orca.ro/triatlon-belis.

Referințe

clubul-orca

Asociația sportivă de înot și triatlon Clubul Orca. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTEDxEroilor revine cu o nouă temă curajoasă la Cluj și un line-up de speakeri „disruptive”
Articolul următorCampanie de colectare de dopuri utilizate din plută, la Central Park Wine Festival 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.