Un Singur Cluj: Bilete de solidaritate pentru achiziționarea de echipamente pentru unitățile medicale

144

Biletul de solidaritate este unul din modurile prin care comunitatea Un Singur Cluj, inițiată de cele mai importante festivaluri și evenimente din Cluj, și-a propus să susțină comunitatea medicală în lupta împotriva COVID-19. Fanii festivalurilor clujene au acum la dispoziție trei tipuri diferite de bilete, prin care să contribuie la achiziționarea echipamentelor cu care vor fi dotate unitățile medicale.

Biletele, cu valoare fixă de 10, 50 sau 100 de lei, sunt disponibile aici: https://www.entertix.ro/bilete/5795/biletul-de-solidaritate-31-mar-10-apr-2020-cluj-napoca-cluj.html

Un Singur Cluj va strânge donații de la public și companii, ce vor fi apoi redirecționate în funcție de nevoile actualizate la zi. Orice companie sau organizație care a demarat, deja, strângeri de fonduri pentru echipamente medicale, dar pe care nu au reușit să le achiziționeze încă, poate să se alăture proiectului pentru ca banii să fie folosiți.

Platforma „Un Singur Cluj” este inițiată de către festivalurile Electric Castle, Jazz in the Park, Street Food Festival, TIFF și Untold, organizațiile Centrul Cultural Clujean și Asociația pentru Relații Comunitare, împreună cu Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean și Instituția Prefectului Județului Cluj. Alte 50 de organizații clujene s-au alăturat deja demersului, care este deschis în continuare tuturor celor interesați să contribuie.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentO echipă de clujeni creează „acvarii” de protecție a medicilor ce luptă împotriva COVID-19
Articolul următor#stămacasă pe webinar: recomandări de evenimente la care să participi de acasă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.