USAMV Cluj își prezintă produsele producție proprie la târgul Arte & Bucate de la Muzeul Etnografic

353

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca își prezintă produsele producție proprie în cadrul târgului Arte & Bucate, ce are loc la Muzeul Etnografic Cluj-Napoca (Strada Memorandumului) în perioada 24 – 26 februarie 2023, între orele 10.00 – 20.00.

La standul USAMV veți găsiți produsele provenite de la Ferma Cojocna a USAMV (mezeluri, brânzeturi, ulei de floarea soarelui presat la rece), vinurile produse la Stațiunea viticolă Apoldia Maior a USAMV, precum și alte produse.

Pe lângă produsele USAMV, la târg puteți găsi și alți producători alimentari, cu zacuscă, dulceață, siropuri sau saleuri. O parte din produse se pot consuma la fața locului, sub formă de mini platouri mixte, pâine cu zacuscă și cu gem, vin la pahar.

De asemenea, în cadrul târgului puteți găsi îmbrăcăminte, bijuterii, mărțișoare, cosmetice naturale, genți, portmonee, rucsacuri, printuri de artă, agende, produse textile, toate handmade.

Evenimentul este organizat de Handmade Transilvania în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei și are loc la sediul muzeului pe Strada Memorandumului (intrarea se va face prin curtea interioară).

Referințe

muzeul-etnografic-al-transilvaniei

Muzeul Etnografic al Transilvaniei este primul muzeu etnografic din România. vezi mai mult

usamv-cluj

Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinara este continuatoarea prestigioasei școli superioare de agricultură clujene. vezi mai mult


Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentUn an de la începerea războiului din Ucraina, comemorat la Cluj-Napoca
Articolul următorTEDxCluj revine și în 2023, aducând umanul în prim plan. Evenimentul va avea loc pe 10 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.