“Viitorul oraşelor din România” – cea mai amplă consultare publică cu privire la viitorul fondurilor europene în România

131
Strada Regele Ferdinand din Cluj, în curs de reabilitare printr-un proiect finanțat din fondurile europene aferente perioadei de programare 2014-2020.

Viitorul oraşelor din România“, este campania de consultare publică online inițiată de UrbanizeHub, o comunitate de oameni ce se implică în modelarea orașelor viitorului. Campania este singurul proces de consultare din România cu privire la viitorul fondurilor europene în perioada 2021-2027. Campania se va desfășura până la sfârșitul acestui an, după care cei de la UrbanizeHub vor colecta toate răspunsurile și vor întocmi un raport pe care îl vor transmite Guvernului României și Comisiei Europene.

Clujenii sunt invitați să completeze chestionarul din cadrul consultării accesând adresa: urbanizehub.ro/viitoruloraselor/

Graţian Mihăilescu, liderul celor de la UrbanizeHub, spune că această campanie de consultare vine ca şi o continuare a campaniei “Alege priorităţile oraşului tău”, în care peste 100.000 de cetățeni din întreaga ţară au votat pentru orașul lor.  “Ne-am gândit să demarăm această consultare publică, deoarece ne aflăm într-o perioadă foarte bună pentru a afla aceste lucruri, deoarece este perioada în care se stabileşte şi se negociază planificarea fondurilor europene pentru următoarea perioada financiară 2021-2027. Noi ne dorim să aflăm de la cetăţeni cum văd ei planificarea fondurilor europene. Practic este vorba despre un chestionar cu întrebări clare şi răspunsuri scurte, am formulat nişte întrebări pe câteva teme foarte importante care sperăm noi să influenţeze pozitiv şi să aducă deciziile mai aproape de nevoile concrete ale oamenilor”, spune reprezentantul UrbanizeHub.

Graţian Mihăilescu a adăugat că o campanie similară va fi adresată exclusiv primarilor din România, care vor fi consultaţi cu privire la domeniile în care sunt necesare finanţări europene.

https://www.facebook.com/UHubRomania/videos/419326398962076/

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedent6 proiecte de votat în cadrul procesului Bugetare participativă 2019, etapa de vot pe domenii
Articolul următorIncubatorul Tech’n Trade din Cluj caută idei și soluții IT inovatoare pentru un atelier de tip “problem-solution fit”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.