Zilele Clujului în acest sfârșit de săptămână: “Mai multe și diverse bucurii, mai multă poftă de-a trăi!”

373

Mai multe și diverse bucurii, mai multă poftă de-a trăi! Un alt motto dedicat celei de-a X-a ediții a Zilelor Clujului surprinde multitudinea de evenimente care se desfășoară în Cluj-Napoca la acest sfârșit de săptămână și diversitatea lor.

Zilele Clujului continuă cu Delia, The Motans și mulți alți artiști. Concerte în Piața Muzeului și Parcul Central, Festivalul Gastronomic Internațional, Festivalul de Vin, zonă de aventură, Tabăra istorică pe str. Potaissa, regal folcloric și multe altele.

Parada Zilelor Clujului va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 în Piața Unirii.

De vineri, 7 octombrie, programul devine foarte intens: în Piața Unirii sute de elevi vor urca pe scenă pentru un spectacol aparte, de la ora 17:00; de la 18:30 concertează Nicole Cherry, Compact, The Motans și Delia; la 21:30 începe spectacolul de drone, video mapping și artificii. De asemenea, la Iulius Parc va avea loc spectacolul musical Best of Broadway la ora 19:30.

Sâmbătă, 8 octombrie va fi o zi plină:

  • la ora 17:00 începe Parada Zilelor Clujului în Piața Unirii;
  • Piața Unirii găzduiește seara de muzică clasică ce reunește importante instituții de cultură: Filarmonica de Stat Transilvania, Opera Națională Română Cluj-Napoca, Opera Maghiară Cluj și Academia de Muzică „Gheorghe Dima”; 
  • ateliere, concerte, proiecții de filme și multe alte activități în diverse locații din oraș.

Din program pentru întreg weekendul: concerte în Piața Muzeului și Parcul Central, Festivalul Gastronomic Internațional, Festivalul de Vin, expoziții la Turnul Croitorilor, Bookfest la Casino, Târgul meșterilor populari, Promenada cărților, Clujotronic la Casa Municipală de Cultură. Evenimente au loc și în bazele sportive din Gheorgheni și Mănăștur, Piața Karl Liebknecht și multe alte locuri. 

Programul complet este disponibil pe zileleclujului.ro și include momente spectaculoase, multă emoție, evenimente culturale și activități ce surprind multiplele fațete ale comunității clujene – creativă, colorată și multiculturală.

Zilele Clujului 2022 este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca alături de peste 100 de companii, ONG-uri, universități și instituții. Parteneri oficiali: Terapia – O companie Sun Pharma și Iulius Mall Cluj-Napoca.

Zilele Clujului 2022 beneficiază de susținerea următorilor parteneri principali: NTT Data Romania, Vodafone România, Accesa, Ursus.
Parteneri: Coca-Cola, Coral Impex, Autoworld – Dealer Autorizat Volvo, Moldovan Carmangerie, Farmec, Betfair Romania Development, msg systems Romania, Avangarde Software, PMA Invest.

Referințe

zilele-clujului

Festivalul de suflet al clujenilor a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei și reunește întreaga comunitate. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTârgul de turism Touristica revine la Cluj
Articolul următorFestivalul de arte digitale Clujotronic își deschide porțile pentru a 11-a ediție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.