Zilele Clujului: Peste 300.000 de participanți la sărbătoarea orașului în cele 4 zile de activități

41

Cea de-a XI-a ediție a Zilelor Clujului a creat legături strânse între membrii comunității clujene. Cele peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș au adus laolaltă peste 300.000 de oameni în cele 4 zile de festival.

Festivalul de suflet al clujenilor este unic prin modul în care angrenează întreaga comunitate în variatele activități propuse, iar orașul este plin de zâmbete, emoții și un optimism contagios.

De la spectacolul impresionant cu drone și proiecții video până la concerte susținute de Andra, Carla’s Dreams și Compact sau de la activitățile din Parcul Central până la cele din bazele sportive, fiecare a avut câte ceva de făcut la Zilele Clujului.

Deși a plouat, parcă parada Zilelor Clujului a fost mai colorată ca niciodată, iar energia comunității s-a revărsat din nou pe străzile orașului.

Transmisiunile, fotografiile și momentele surprinse în timpul evenimentului sunt disponibile pe paginile de social media Zilele Clujului: Facebook sau Instagram.

PARTENERI OFICIALI: Terapia – O companie Sun Pharma, Arobs, Iulius Mall Cluj-Napoca PARTENERI PRINCIPALI: Ursus, BCR, Vodafone, Betfair Romania Development, Emerson PARTENERI: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Alexandrion, Coral Impex, msg systems, Autoworld, Liberty Residential, Avangarde.

Referințe

zilele-clujului

Festivalul de suflet al clujenilor a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei și reunește întreaga comunitate. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentCentrul de Inovare Digitală pentru Societate – eDIH4Society, va fi lansat oficial la Cluj Innovation Days 2023
Articolul următorCea de-a doua ediție UrbanEye Film Festival Cluj, are loc în aceste zile la Cinema ARTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.