A fost semnată autorizația de construire a Spitalului Regional de Urgență Cluj din Florești

202

Ministerul Sănătății a anunțat joi, 27 aprilie, semnarea autorizației de construire pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj. Lucrările de construcție ar urma să înceapă în 2023 și Ministerul estimează că vor fi finalizate în anul 2027.

Investiția în Spitalul Regional de Urgență Cluj se ridică la 540 de milioane de euro, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional. Unitatea spitalicească se va întinde pe o suprafață de peste 150.000 mp. Va avea 7 etaje, din care 2 subterane, o capacitate de 849 de paturi, din care 81 de ATI și un heliport.

Noul spital va avea și o unitate de mari arși, cu 12 paturi, din care 6 cu propria sală de operație.

Amplasamentul spitalului va fi în Comuna Floresti, Strada Avram Iancu nr. 370-374.

Proiectul are ca obiective îmbunătățirea calității și eficienței asistenței spitalicești de urgență, accesului populaţiei, în special pentru grupurile de pacienţi vulnerabili, la servicii de spital acut secundar și terţiar de înaltă calitate, sporind astfel starea generală de sănătate a populaţiei din judeţul Cluj și regiunea NV a României.

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentVaporașul de agrement de la Șoimuș își reia plimbările pe Mureș, alături de un frate mai mare
Articolul următorGrădina Botanică Cluj: “Profitați de acest weekend lung și nu ratați ocazia de a vă conecta cu natura”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.