Grădina Botanică Cluj: “Profitați de acest weekend lung și nu ratați ocazia de a vă conecta cu natura”

157

Grădina Botanică din Cluj invită clujenii și turiștii în Cluj să profite de minivacanța de 1 mai pentru a se bucura de natură și de explozia de culori oferită de lalele timpurii, cireșii japonezi și celelalte plante în floare din Grădină, zilnic până la ora 19:00.

“Lalelele timpurii sunt acum în plină floare! Profitați de acest weekend lung și nu ratați ocazia de a vă conecta cu natura și de a vă bucura de timpul petrecut în aer liber. Împărtășiți-ne și nouă momentele voastre de relaxare prin fotografii!”, au scris pe pagina de Facebook cei de la Grădina Botanică din Cluj.

Printre speciile aflate acum în floare în Grădină se numără și cireșii japonezi.

Cireș japonez în floare în Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca.

În 2022, Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca a înregistrat un număr record de vizitatori, peste 232.500, din care aproape 78.000 de persoane au vizitat grădina în aprilie și mai, atrași în special de colecțiile de primăvară – lalele, zambile, narcise.

De la 1 aprilie, Grădina Botanică “Alexandru Borza” Cluj-Napoca a trecut la un nou program, fiind deschisă zilnic între orele 9:00 și 19:00, ultimele bilete putând fi achiziționate până la ora 18:00.

Referințe

gradina-japoneza-gradina-botanica-cluj

Grădina Botanică „Alexandru Borza” a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a fost fondată în 1920 de profesorul Alexandru Borza. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentA fost semnată autorizația de construire a Spitalului Regional de Urgență Cluj din Florești
Articolul următorConferință despre activism cu oameni din societatea civilă, organizată de FSPAC Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.