Baby Swim, singurul bazin de înot din Cluj-Napoca dedicat exclusiv bebelușilor și copiilor până la 3 ani

256

Baby Swim este singurul bazin din Cluj-Napoca dedicat în exclusivitate cursurilor de înot pentru bebeluși și copii de la vârsta de 4 luni până la 3 ani, dezinfectare apei făcându-se fără clor, calitatea apei fiind asigurată de sistemul de filtrare și de clorinatorul cu sare, funcționând prin electroliza apei sărate.

Înotul pentru bebeluși este o activitate care aduce beneficii atât pentru dezvoltarea fizică, cât și pentru cea emoțională a micuților, în timp ce îi aduce pe părinți într-un mediu de relaxare și explorare împreună cu copiii lor. Baby Swim Cluj s-a impus ca un loc preferat de către părinți care doresc să-și însoțească bebelușii într-o călătorie acvatică de descoperire și joacă.

Baby Swim este un concept ce a câștigat popularitate în întreaga lume și care este disponibil și în Cluj-Napoca. Acesta presupune înotul pentru bebeluși și copii mici, sub îndrumarea atentă a instructorilor specializați. Principalul obiectiv al Baby Swim este de a familiariza copiii cu mediul acvatic într-un mod sigur și plăcut, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile motorii, să câștige încredere în sine și să se bucure de interacțiunea cu părinții într-un cadru diferit.

Piscina Baby Swim este nou construită, având următoarele dimensiuni: lungime 8 m, lăţime 4 m, adâncime 1,3 m – accesibilă şi persoanelor care nu ştiu înota.

Piscina din Cluj dispune de un sistem de recirculare şi filtrarea al apei care corespunde normelor europene. Circuitul de filtrare este controlat în mod automat, printr-un panou de comandă care monitorizează timpul de funcţionare zilnică a sistemului.

Un sistem complet automat cu lămpi cu ultraviolete (UV-C) asigură o dezinfecţie dublă a apei prin reducerea semnificativă a cloraminelor (clor combinat) şi eliminarea bacteriilor, viruşilor şi a altor micro-organisme prezente în apa din piscină, prevenind apariţia lor. Rezultatul final este o calitate excelentă a apei, fără mirosuri neplăcute sau iritaţii ale ochilor, lungimea de undă selectată fiind perfectă pentru eliminarea micro-organismelor şi asigurarea unei ape cu o calitate superioară.

Beneficiile înotului pentru bebeluși

Înotul pentru bebeluși vine la pachet cu o serie de beneficii semnificative:

Dezvoltare fizică: Activitatea acvatică promovează dezvoltarea musculară și a sistemului cardiovascular al bebelușilor. Mișcările în apă îi ajută să își întărească mușchii și să-și coordoneze mișcările într-un mod natural.

Îmbunătățirea coordonării: În apă, bebelușii sunt expuși unui mediu în care trebuie să își coordoneze mișcările în mod diferit față de mediul terestru. Acest lucru contribuie la dezvoltarea coordonării lor motrice.

Creșterea încrederii: Interacțiunea cu părinții în apă ajută la dezvoltarea încrederii în sine a copiilor, învățându-i să exploreze mediul înconjurător într-un mod sigur.

Stimularea simțurilor: În apă, bebelușii experimentează senzații tactile și proprioceptive diferite față de cele din mediul terestru, ceea ce contribuie la stimularea simțurilor lor.

Conexiune emoțională: Momentul petrecut în apă alături de părinți consolidează legătura emoțională dintre ei și bebeluși. Copiii asociază mediul acvatic cu experiențe pozitive și confortante.

Baby Swim Cluj oferă pachete de lecții adaptate pentru diverse grupe de vârstă, începând de la primele luni de viață ale bebelușului. Instruirea este asigurată de instructori calificați, cu experiență în lucrul cu copiii mici și care înțeleg nevoile specifice ale acestora în apă. Mediul este amenajat pentru a crea o experiență confortabilă și plăcută pentru atât copii, cât și părinți. În timpul ședințelor, bebelușii sunt ghidați în exerciții simple de înot și jocuri în apă, întotdeauna sub supravegherea părinților sau a îngrijitorilor lor.

Referințe

baby-swim-cluj

Bazin exclusiv pentru bebeluşi şi copii de la vârsta de 4 luni până la 3 ani. vezi mai mult


Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentNoaptea Muzeelor la Roșia Montană
Articolul următorProgramul vernisajelor organizate prin proiectul România Remarcabilă în 5 sate din Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.