Cashback din cumpărături online pentru susținerea copiilor cu afecțiuni grave

102

Utilizatorii aplicației Beez, realizată de către un startup clujean, au acum posibilitatea de a dona banii obținuți din cashback-ul cumpărăturilor lor online către copii cu afecțiuni grave din programul MagiCAMP. Practic, fiecare utilizator care cumpără prin Beez are posibilitatea de a da mai departe cashback-ul primit, printr-un singur click făcut în aplicație.

Beez pune în legătură cumpărătorii cu peste 470 de magazine partenere, iar la finalul fiecărei tranzacții realizate prin aplicație utilizatorii primesc un anumit procent din cumpărături înapoi în conturile lor (cashback). 

MagiCAMP e o comunitate care lucrează pentru a avea un impact semnificativ în viețile copiilor bolnavi de cancer și ale familiilor lor.

Aplicația Beez poate fi descărcată aici: https://use-beez.com

Aplicația mobilă și platforma web Beez intermediază, la doar un an de la lansare, cumpărăturile a peste 150.000 de utilizatori, în conturile cărora se adună bani înapoi după fiecare produs/ serviciu achiziționat online. 

,,Am analizat beneficiile aplicației noastre, dar și valorile după care am creat modelul de business, iar prin faptul că Beez oferă extra timp și extra cash fiecărui utilizator, am vrut să dăm posibilitatea de a da mai departe aceste beneficii. Asociația pe care am considerat-o cea mai aproape de misiunea noastră este MagiCAMP, așa că, după diferite scenarii de implicare, am găsit cea mai simplă variantă de donații, prin intermediul aplicației noastre”, spune Lucian Cramba, unul dintre Co-Fondatorii Beez. 

Parteneriatul Beez – MagiCAMP este unul de cursă lungă, fondatorii Beez dorind să dea posibilitatea utilizatorilor să contribuie pe o perioadă nedeterminată la sprijinirea copiilor cu afecțiuni grave susținuți de MagiCAMP, dar au un prim target stabilit de 50.000 lei pe care și-l propun să îl acopere până la finalul lunii februarie 2020, prin contribuțiile utilizatorilor.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentFreshBlood din Cluj a prezentat ecosistemul transilvănean de inovare în sănătate la summit-ul Digital Health Society din Helsinki
Articolul următorRevelion 2020 la Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.