O companie din Cluj îmbracă participanții “Umami: al 5-lea gust”, emisiunea culinară care rulează pe PRO TV

441

Chef Works, o companie cu sediul local în Cluj-Napoca, îmbracă participanții “Umami: al 5-lea gust”, emisiunea culinară ce rulează pe PRO TV în fiecare duminică începând cu ora 10:30. Profesioniști din bucătăria națională și internațională împărtășesc rețeta succesului lor, explică noile tehnici și trenduri culinare, realizând în același timp preparate spectaculoase.

Sfaturi culinare, tehnici de preparare

Aplicate corect, tehnicile de gătit fac din preparate adevărate răsfățuri culinare și în același timp păstrează neschimbate proprietățile nutritive ale ingredientelor. Și asta își doresc să aducă în prim plan producătorii emisiunii. Prin intermediul celor două gazde, Cristian Dumitru și Alin Barabancea, împreună cu invitații lor.

O adevărată sursă de inspirație pentru pasionații de bun gust.

Cristian Dumitru și Alin Barabancea. Tunică, sorț și cămașă marca Chef Works România – Cluj

Savuros. Sănătos.

Orice iubitor al bunului gust își dorește ca în farfurie să aibă culoare și savoare. Un tablou gustativ, o întreagă filozofie a gusturilor menită să ne răsfețe papilele și să ne mângâie privirea.

În fiecare emisiune descoperim preparate inedite, sfaturi pentru o alimentație sănătoasă și vinul care completează aventura gustativă creată.

Săptămână de săptămână, toți iubitorii artei culinare sunt invitați să ia parte la rescrierea istoriei gastronomice alături de nume de seamă ale artei culinare și să descopere rețete spectaculoase și meniuri pentru toate gusturile, ideale pentru mese obișnuite, dar și festive.

Uniforme pentru HoReCa

Fiecare participant, indiferent că vorbim de prezentatori sau invitați, au uniformele de lucru de la o companie care își are sediul în Cluj-Napoca, Chef Works.

Compania se mândrește cu faptul că este lider global în design și inovație în ceea ce privește uniformele de lucru. Deservește industria culinară și ospitalității. Practic la ei găsiți tot ce are nevoie o companie din industria HoReCa: tunici, jachete, șorțuri și cămăși pentru bucătari (și pasionați), cămăși, pantaloni și sorturi pentru ospătari.

Referințe

chefworks-700×700

Tunici, jachete, șorțuri și cămăși pentru bucătari și pasionați. Cămăși, pantaloni și sorturi pentru ospătari. Uniforme de lucru pentru HoReCa. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTipuri de bere artizanală fabricate în Cluj: berile din portofoliul Bere a la Cluj
Articolul următorSute de refugiați ucraineni aflați în Cluj au beneficiat de sprijin prin intermediul unui centru de donații înființat de un ONG clujean în P-ța 1 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.