Complexul de natație din Borhanci intră în faza de proiectare și execuție, termen de finalizare 24 luni

325

În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, a fost atribuit contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Bazin de înot și echipare tehnico-edilitară în cartierul Borhanci”.

Valoarea contractului de proiectare și execuție este de 23 milioane euro, iar termenul estimat pentru finalizare este de 24 luni.

Complexul face parte dintr-un proiect mai amplu al Municipiul Cluj-Napoca, Hub-ul Educațional Borhanci. Prin acest proiect, municipalitatea clujeană urmărește dezvoltarea infrastructurii educaționale și de sănătate (este prevăzut în complex o unitate de sănătate – centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltarea infrastructurii sportive (bazin de înot, bază sportivă) și pădure-parc.

Proiectul prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație. Sunt cuprinse: bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și zonă administrativă.

De asemenea, cu această ocazie vor fi realizate lucrările tehnico-edilitare pentru întregul HUB educațional, în valoare de 6,7 milioane euro.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentVechi și nou în armonie, Turnul Pompierilor din Cluj reabilitat și readus la o nouă viață (FOTO)
Articolul următorLinie metropolitană de autobuz Cluj-Napoca – Cheile Turzii, cerută de localnici și turiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.