Electric Castle 2024 – primii artiști confirmați

86

Electric Castle 2024 a anunțat primii artiști confirmați, printre aceștia numărându-se trupele Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age, anunțând astfel o ediție EC cu foarte mult rock și trip hop.

Lista artiștilor e completată de Chase and Status (live), Marc Rebillet, Nina Kraviz, Bonobo, Dj Shadow, Sleaford Mods, printre multe alte nume, și un invitat supriză: Shaquille O’Neal aka DJ Diesel, legendă NBA și autoproclamat „dubstep dad”.

Fanii au șansa de a vedea toate aceste nume la Electric Castle la un preț de numai 119 Euro, o promoție specială până în 20 decembrie. 

Au pus bazele trip hop, unul din cele mai influente stiluri muzicale ale ultimelor decade, și au inspirat o întreagă generație de artiști prin extraordinara lor putere creativă în muzică, arte vizuale și activism. Massive Attack își merită pe deplin statutul de trupă cult iar organizatorii Electric Castle sunt onorați să ofere publicului șansa de a asculta, live, piese iconice precum Teardrop, Angel sau Unfinished Sympathy. 

E timpul pentru noi mosh pit-uri electrice la scena principală: Bring Me The Horizon revin la EC, în plin turneu de promovare a unui nou album ce va surprinde fanii cu un sound diferit. La prima prezență a trupei în România, Queens of The Stone Age (QOTSA) promit un masterclass în rock! QOTSA este pregătită cu un show ce trece prin toate perioadele din cariera legendarei trupe, de la hituri precum Nobody Knows și I Sat By The Ocean, la recentul Carnavoyeur. Să-l vezi pe Josh Homme live, pe mainstage la Electric Castle, este un vis ce trebuie împlinit de oricine iubitor de rock alternativ. 

Referințe

Electric-Castle-2024-logo
  • Bonțida, județul Cluj
  • 17 iulie 2024
  • 21 iulie 2024

Unul dintre singurele festivaluri din Europa unde muzica și petrecerile nu se opresc. vezi mai mult

Îți facem povestea cunoscută prin comunicate de presă, articole și postări pe social media care rezonează cu publicul tău țintă, conținut distribuit prin intermediul rețelei noastre de parteneri.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentConcert caritabil de colinde, fondurile vor sprijini 300 de copii orfani sau proveniți din familii dezorganizate
Articolul următorUrban Talks Cluj, conferința pentru pasionații de dezvoltarea sustenabilă a orașelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.