Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca a fost dotat cu noi echipamente medicale

94

Consiliul Județean Cluj a dotat Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, unitate sanitară subordonată Ministerului Sănătății, cu șase noi echipamente medicale.

În cadrul unității sanitare au fost livrate un aparat de sterilizare (autoclav), precum și cinci echipamente de protecție radiologică. Acestea sunt deja utilizate în Compartimentul de sterilizare și Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală.

Valoarea totală cumulată a celor șase echipamente a fost de cca. 200.000 de lei, finanțarea fiind asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

„Acordăm o atenție sporită nevoilor spitalelor clujene și sprijinim financiar atât instituțiile spitalicești de sub autoritatea noastră, cât și cele aflate în subordinea altor autorități locale ori centrale. Noile dotări au o importanță aparte întrucât contribuie la creșterea calității actului medical și facilitează efectuarea examinărilor necesare, în condiții de maximă siguranță.”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Referințe

Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca are cea mai mare experienţă din ţară în domeniul transplantului renal. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentCaravana taberelor de schi adaptat persoanelor cu dizabilități, ajunge la Cluj, pe pârtia Buscat
Articolul următorGrădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca a înregistrat un număr record de vizitatori în 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.