Acasă ALOPEDI 0364 917

ALOPEDI 0364 917

alopedi

ALOPEDI 0364 917

ALOPEDI, serviciul de call center pentru urgențe pediatrice, s-a înființat din dorința medicilor din Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca de a sprijini copiii bolnavi și a venit în întâmpinarea nevoii părinților de a primi un sfat medical din partea specialiștilor în domeniu. Obiectivul funcționării acestui serviciu a fost asigurarea sănătății, siguranței și confortului copilului.

Medici cu pregătire în domeniul pediatrie și medicină de urgență, ce au urmat un program de pregătire medicală specifică triajului telefonic, cu abilități de comunicare, consiliază părinții și le oferă sfatul medical adecvat stării copilului.

Serviciul răspunde 24/7 întrebărilor legate de sănătatea copilului. O cascadă de întrebări puse de către medic au rolul de a aprecia gravitatea stării copilului și stă la baza sfatului medical oferit ulterior părintelui. În cele mai multe cazuri este suficient un sfat medical telefonic, evitându-se aducerea copilului în serviciul de urgență, de obicei aglomerat, cu copii cu diverse probleme medicale. O parte dintre copii au nevoie de consult medical, situație în care medicul de la ALOPEDI îndrumă părintele să meargă cu copilul în serviciul medical potrivit, în intervalul de timp adecvat problemei medicale descrise de părinte.

Numărul de telefon este un număr cu tarif normal, putând fi accesat din orice rețea pentru a facilita accesul părinților la sfaturi medicale primite din partea specialiștilor Spitalului de Copii.

Un număr de 30 de medici angajați ai Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca asigură acest serviciu non-stop, fiind în permanență disponibili pentru a ajuta copilul bolnavi.

Referințe recente


Date de contact și localizare

Orar de funcționare

Deschis acum
Deschis non-stop

ALOPEDI 0364 917 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *