Acasă Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infectioase

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infectioase

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca 1

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infectioase

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca este cea mai mare și complexă unitate ambulatorie din România, având o structură organizatorică care cuprinde 24 de specialități clinice medicale pentru adulți, 11 specialități clinice medicale pentru copii și 5 laboratoare medicale.

Programări

Adulti: 0364-131238 si/sau 0364-131177
Copii: 0364-131140

Programări online: Programari Online (infectioasecluj.ro)

Referințe recente


Date de contact și localizare

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infectioase 5 recenzii

Scrie o recenzie
3.4
5 recenzii
 • Fărăgau

  Mulțumesc doamnei doctor Miclăuș Veronica. Un doctor minunat care are răbdare cu fiecare pacient.

 • Elena Veber

  Mulțumesc Domnului doctor, SORIN Niță, medic primar, ortopedie traumatologie pentru profesionalism și grijă față de pacient. Suplimentarea cu anticoagulante a fost de un real folos!

  Deasemeni, mulțumesc și tânărului asistent pentru schimbarea atelei ghipsată, indicații, conduita ireproșabilă și civilizată! Nu același lucru pot să spun despre organizarea și accesul în această clinică… Mulțumesc și persoanei de la pază, care a ajutat la transportul meu (cabinet etajul III, radiologie etajul I, rampă greu accesibila… Un adevărat calvar). Accesul cu salvarea este blocat… (Salvarea, deși este în drum spre apelant, nu mai ajunge nici peste două ore și am fost obligată să renunț și să mă descurc pe cont propriu…)

  Cred că trebui gândită amplasarea cabinetelor de ortopedie-traumatologie în locuri ușor accesibile, cu rampă lungă și cu unghi de acces minim, loc de parcare… etc…

 • Gabi Pop

  Sunteti o rusine pentru societate, vrem sa ne programam la balneologie si aveti o singura zi pe luna data de programare.

  Stam de la 07.00 dimineața sa ne programam online, bineinteles ca nu reusim, sunam sa ne programam contra cost si nici asa nu sunt locuri.

  Ne spune asistenta dnei Dr Miclaus ca nu are ce sa faca sa asteptam pana luna viitoare.

  Sunt f curioasa daca ea ar avea problemele noastre ar putea sta cu crize de dureri de 2 luni si nici atunci sa nu prinda loc, rusine tuturor!

 • Butuza Simona

  Cele mai slabe servicii din Cluj-Napoca in ambulatoriu.

  Am apelat pt un control ginecologic cu bilet de trimitere si cu specificatie pt test Babeş-Papanicolau. Specific ca am 49 ani si o data pe an trebuie sa fie gratuit, dar am fost pusa sa platesc 60 lei si daca vreau ecograf 100 lei.

  Atunci ce se deconteaza?

  Rusine pt ce este platit medicul, cred ca un ecograf ar putea face nu necesita substante pt determinare, cred ca este o rusine pt un spital de stat, nu va respectati pacienti si nu asigurati servicii decontate de stat pt ca sunteti platiti din bani nostri.

 • Mirela-Olimpia Rusu

  Totul e minunat, în folosul pacienților, inclusiv personalul medical!

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *