Acasă Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea Lacul Ştiucii

pensiunea-lacul-stiucii

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Știucii este situată în localitatea Săcălaia din județul Cluj, în imediata vecinătate a Lacului Știucilor.

Pensiunea Lacul Știucii, de 3 stele, oferă loc de odihnă, popas și relaxare călătorului neobosit în căutarea frumuseților naturii.

Pensiunea este situata la cca 10 km de Gherla, lângă Rezervația "Lacul Știucilor", oferind o panorama de vis asupra lacului “delta în miniatura”.

Atracția turistica a zonei o reprezintă lacul, format pe locul unei vechi exploatări de sare. În prezent, apele sale sunt dulci datorita colmatării cu aluviuni aduse de pe versanți și depunerii sedimentelor de natura organica, care împiedică apa să vina în contact cu sarea.

De asemenea, la numai 5 km distanta de pensiune se afla unul din obiectivele turistice religioase - Mănăstirea Nicula - mănăstire ortodoxa de călugări, un important centru de pelerinaj din Ardealul de Nord renumita fiind pentru icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni. Mănăstirea de la Nicula este și un important centru de pictura al icoanelor pe sticlă din Transilvania.

Referințe recente

Date de contact și localizare

Pensiunea Lacul Ştiucii 2 recenzii

Scrie o recenzie
5
2 recenzii
  • Andra

    Am fost ieri și mâncarea este foarte gustoasă! Servirea a fost de nota 10! Felicitări ospatarului, își cunoaște meseria! Chiar dacă a fost terasa plina, totul a decurs foarte repede!

  • Sebastian

    Am stat de mai multe ori la această pensiune, atât vara cât și iarna. Camerele au vedere către Lacul Știucilor, atmosfera este foarte plăcută și relaxantă.

    Vara se poate vizita zona pe biciclete închiriate sau face baie în piscina pensiunii, iar iarna, merită o tură pe lacul înghețat, de observat pescarii la copcă, sau de dat cu patinele.

    Pe lângă condițiile excelente de cazare și mâncare este foarte gustoasă. Pensiunea Lacul Știucii este dealtfel una din puținele locații unde se poate degusta ciorba de hurut cu urechiușe, după o rețetă tradițională a comunității armenești din Gherla.

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *