Acasă Q Vision – Clinica de Oftalmologie Cluj

Q Vision – Clinica de Oftalmologie Cluj

ofta

Q Vision – Clinica de Oftalmologie Cluj

clinica q vision

Cu o ofertă completă de servicii medicale, clinica de chirurgie oftalmologică și optică medicală Q Vision asigură pacienților săi servicii oftalmologice complete. Serviciile oferite cuprind de la consultații oftalmologice și seturi complete de investigații până la intervenții chirurgicale efectuate cu echipamente de vârf. Clinica oferă, de asemenea, produse de optică medicală variate, inclusiv diferite modele de ochelari de vedere sau de soare, precum și lentile de contact provenite de la mărci cunoscute.

Dr. Oana Rusu

"Am înființat clinica oftalmologică Q Vision din dorința de a asigura calitate excepțională pe tot parcursul procesului medical. Cu o dotare tehnologică avansată, dăruire și profesionalism dorim să răspundem cu succes nevoilor pacienților punând accent pe Calitate, Siguranță și Confort. Echipa noastră medicală este specializată în oftalmologia pediatrică, chirurgia cataractei, optometrie, iar dezvoltarea profesională continuă a fiecărui medic în parte ne asigură calitate crescută la nivelul actului medical" - consideră dr. Oana Rusu, medic primar oftalmolog, fondatorul clinicii QVision, specializată în chirurgia cataractei.

Expertiza clinică a personalului Q Vision se reflectă în realizarea operațiilor de cataractă cu ajutorul aparaturii moderne. În plus, clinica asigură servicii specializate de oftalmopediatrie, oferind consultații oftalmologice pentru copii de toate vârstele și efectuând intervenții chirurgicale pentru corectarea strabismului.

Serviciile oferite

 • Consultații oftalmologice
 • Investigații complexe
 • Intervenții chirurgicale
 • Optică medicală
 • Oftalmologie pediatrică
 • Operație de cataractă

La Q Vision intervențiile chirurgicale sunt efectuate fără a provoca durere pacientului, oferind un nivel înalt de eficiență și nu necesită pregătire specială înainte din partea pacientului, care poate relua activitățile cotidiene în ziua următoare intervenției.

Clinica pune la dispoziție un serviciu complet pentru a investiga și a trata problemele de vedere, oferind consultații oftalmologice care pot fi decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, dacă pacienții se prezintă cu trimitere de la medicul de familie.

Q Vision se caracterizează prin abordarea umană și respectuoasă a pacienților. Echipa medicală cu experiență este specializată în diverse arii ale oftalmologiei, inclusiv chirurgia cataractei, oftalmologie pediatrică și optometrie, beneficiind de aparatură performantă, de ultima generație. Într-un cuvânt, Q Vision este o clinică oftalmologică modernă care își respectă pacienții și le oferă cea mai bună îngrijire a vederii.

Citește și:

Articole de specialitate

Afecțiuni oftalmologice

Referințe recente

Date de contact și localizare

Strada Nicolae Pascaly 7, Cluj-Napoca

Orar de funcționare

Deschis acum
 • Luni
  08:00 - 20:00
 • Marți
  08:00 - 20:00
 • Miercuri
  08:00 - 20:00
 • Joi
  08:00 - 20:00
 • Vineri
  08:00 - 20:00
 • Sâmbătă Închis
 • Duminică Închis

Etichete

Q Vision – Clinica de Oftalmologie Cluj 2 recenzii

Scrie o recenzie
5
2 recenzii
 • Oana

  Servicii excelente

 • Maria Barta

  Am avut recent o experiență extraordinară la clinica Q Vision. Personalul a fost deosebit de amabil, am fost întâmpinat cu un zâmbet. Au răspuns cu răbdare tuturor întrebărilor și mi-au oferit informații clare și detaliate despre starea mea oculară și opțiunile de tratament disponibile.

  Atmosfera din clinică a fost una relaxantă și plăcută. Recomand cu căldură clinica de oftalmologie Q Vision. Personalul prietenos și serviciile excelente demonstrează angajamentul lor pentru calitate și grijă față de pacienți.

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *