Acasă E.ON Gaz / E.ON Energie România – Centrul Relaţii Clienţi Cluj-Napoca

E.ON Gaz / E.ON Energie România – Centrul Relaţii Clienţi Cluj-Napoca

E.ON Gaz Cluj

E.ON Gaz / E.ON Energie România – Centrul Relaţii Clienţi Cluj-Napoca

E.ON Energie România S.A., membră a grupului german E.ON, este primul furnizor integrat de electricitate, gaze naturale şi soluții energetice din România, încă din 2005.

Program Centrul Relații Clienți Cluj-Napoca, Strada Decebal nr. 93-95:

 • Luni, Marți, Miercuri: 08:00 - 16:00
 • Joi: 10:00 - 18:00

Serviciul Call Center E.ON

Serviciul Call Center E.ON este disponibil non-stop pentru operațiuni precum informații sold sau confirmare de plată preaviz, iar pentru a lua legătura cu un consultant este disponibil de luni până vineri între orele 8-20.

număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea de telefonie

număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea de telefonie

Referințe recente


Date de contact și localizare

Strada Decebal, nr. 93-95, Cluj-Napoca

E.ON Gaz / E.ON Energie România – Centrul Relaţii Clienţi Cluj-Napoca 35 recenzii

Scrie o recenzie
1.3
35 recenzii
 • Florea Veronica

  Sub orice critică sunteți!!! De o lună de zile încerc să contactez pe cineva pentru a cere o factură în format fizic pe hârtie, pentru energie electrica și nimic. Între timp mi s-a întrerupt furnizarea de energie electrică la apartamentul în care nu mai locuiesc de 3 ani, dar care totuși mai are niște aparatură în priză. Toate sumele de plată mi se comunicau prin sms doar cu codul de încasare, fără cod de client, fără număr de factură. Acum întreb și eu ca prostul, dacă nu am toate aceste date, cum pot plăti restanța pentru a mă rebransa la curent???

 • Stefan Mlesnita

  Azi 29 februarie 2024 mi-a cazut netul, am citit consumul la contorul de la gaz si am plecat la E.ON pe Decebal sa dau citirea fiind ultima zi . Surpriza desi era ora 11, in fata usii nu era nimeni nici in sala decat un paznic parca era.

  M-a intampinat o tinerica cu doua foi in mana scrise la imprimata. Doresc sa dau citirea contorului! Nu se poate vine raspunsul trebuie sa va faceti programare. Cum domnisoara nu este nimeni in sala si este program cu publicul! Nu se poate sunati sa va faceti programare! Ce programare nu e nimeni aici si nu pot sa dau o citire de contor? Nu fara programare la nr. de tel si-mi arata un afis. Cand pot da citirea cu programare? Peste doua zile vine raspunsul. Maine este 1 martie si trece perioada de citire! Nu se poate si-mi inchide usa in nas! Nu/mi vine sa cred am facut drumul prin tot orasul din Grigorescu sa nu pot da citirea contorului la GAZ la o firma de interes national, cu orarul afisat pe toate facturile.

  Am plecat furios direct la ENEL sediul din Manastur unde era un singur client in asteptare, fara coada si am facut un alt contract cu ENEL, am anulat contractul cu E.ON . Acolo am fost suprins cat de politicosa si amabila era doamna de la ghiseu . I-am povestit ce s-a intamplat ca nu mai suport umilinta si nerusinarea de la E.ON , nu numai acum fara am vazut si alte dati in iarna cum vedeam cum angajati se imbrancesc si sunt loviti de clienti tot pe pricina cu programari la tel cu unele femei venite de la tara, nu erau primite unele plangeau de necaz. Ma intreb si intreb responsabili E.ON gaz de ce mai ocupa sediul in cladirea aceea mare, ca sa inchida usa in nas clientilor? Probabil sunt mai mult interesati de veniturile lor decat sa-si onoreze clientii.

  Inainte de a pleca de acasa la Europa FM se comenta ca directorul Gazului de la Bucuresti are salarul de 30 de mii euro si are cumparat un apartament in DUBAI, masina, telefon de la firma. Pentru corectitudinea descrierii puteti cauta stirea data de EUROPA FM pe Facebook este inregistrarea live. Ce va spune acest salar FARA NERUSINARE! De unde acest salar de la o firma de stat din banii nostri! Ce fac acolo acesti directori pentru acest salar nerusinat? Noi clientii sa fim umiliti de serviciile lor, sa nu poti da o citire de contor ce intra in atributiile lor sa o faca!

 • Rus dorin

  E o rețea de tot rahatul mama lor de hoți vreau o informație și Ioana lui eon nu ajuta deloc ,o hoție pe față dar dacă nu plătești îndată vine Ion și taie rețeaua!

 • Cristina

  Am contractat o centrală la 10000 lei dar e defectă. De 3 luni nu reușesc să rezolv problema. Sunt incapabili!

 • Chis Horatiu

  Nesimțiți! Bătaie de joc de clienti!

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *