Acasă Someș Delivery

Someș Delivery

somes-delivery-logo

Someș Delivery

Someș Delivery e un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca.

Gândit pe termen lung, el abordează în fiecare an un alt segment al râului, pe care îl analizează dintr-o perspectivă pluridisciplinară: SPAȚIU.

Identifică potențialul și problemele fiecărui segment, testează prin intervenții temporare idei de amenajare a malurilor, generează dezbateri publice despre rolul Someșului în viața orașului și organizează workshop-uri pentru tineri profesioniști.

EVENIMENTE. Timp de un weekend animă segmentul de râu ales cu evenimente gândite și calibrate special pentru spațiul respectiv, încercând să-i sporească atractivitatea.

COMUNITATE. Lansează un concurs de intervenții și animări deschis tuturor celor interesați, consultă locuitorii zonei în privința relației lor cu râul și îi implică în activitățile proiectului, provoacă la implicare instituțiile riverane.

MEDIU. Igienizează segmentul ales înaintea weekend-ului de evenimente, organizează workshop-uri și prezentări pe teme de mediu, informează în privința florei și faunei zonelor analizate.

Referințe recente


Date de contact și localizare

Someș Delivery 0 recenzii

Scrie o recenzie

Nu există încă recenzii la această pagină

Scrie o recenzie

Adresa ta email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *